Bună Dimineața

PCRM, o organizație teroristă

Nu cred că pe D. Diacov l-a luat gura pe dinainte când i-a acuzat pe comuniști de „terorism”.

De când sunt în opoziție singura metodă de luptă politică a comuniștilor este teroarea: teroarea psihologică și mediatică, violența fizică și verbală, șantajul, calomnia, minciuna ș.a.m.d. PRCM nu este un partid propriu-zis, ci o Organizație revoluționară. După ce a pierdut partida cu provocarea alegerilor anticipate, Organizația lui Voronin are un singur obiectiv – să facă nefuncțional parlamentul. În acest scop ei transformă ședințele în plen ale acestuia în spectacole de circ și haos, blochează și părăsesc ședințele în plen, inventează subiecte de scandal, solicită demisia unor miniștri, cer audierea unor factori de decizie… E o tactică care își are rădăcinile în teoria și practica organizațiilor marxiste-bolșevice-anarhiste-teroriste.
Potrivit istoricilor de prestigiu, triumful loviturii de stat bolșevice din octombrie 1917 este cărămida pe care se aşază Teroarea. Bolșevismul, național-socialismul și diferitele variante ale fascismului sunt sinonime cu Teroarea. Să amintim în context o declarație de dată recentă a lui M. Tkaciuc, care a reiterat că PCRM se revendică din moștenirea doctrinei bolșevice. Azi, Organizația lui Voronin nu poate aplica metodele de terorism clasic, de aceea practică un „terorism cu metode pașnice, democratice”. Originalitatea situației constă în aceea că comuniștii lui Voronin, profitând de democrație, luptă împotriva democrației.

Un lucru trebuie să înțelegem, cât nu e târziu: PCRM nu e un partid de opoziție. Prin gruparea anarhică care se află în fruntea PCRM – Voronin, Tkaciuk, Petrenko, Petkov, Muntean ș.a. – acest partid este o Organizație teroristă care urmărește scopul de a destabiliza situația politică din R. Moldova, de a întrona haosul și anarhia, pentru a prelua puterea și a deturna vectorul politic al acestei țări. Scopul final al Organizației teroriste este izolarea R. Moldova de Europa, implicit de România, reincluderea ei pe orbita Rusiei și reorientarea ei spre un alt sistem de valori politice și religioase.

Terorismul, chiar practicat prin metode pașnice, tot terorism rămâne. De aceea am zis la început că pe Diacov nu l-a luat gura pe dinainte când a acuzat PCRM de terorism.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *