Actualitate

Plecări în lanț de la TV8 după ce s-a aflat că fondatoarea postului TV, Natalia Morari, are un copil cu V. Platon

După ce jurnalista Natalia Morari a declarat public despre faptul că tatăl copilului ei este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, anunțat anterior în căutare internațională prin Interpol pentru arest și extrădare, fiind acuzat de corupere activă și escrocherie, prezentatorii Mihaela Dicusar și Alex Macovei au anunțat că părăsec echipa TV8.

Astfel reporterul și prezentatorul sportiv de la TV8, Alex Macovei a scis pe pagina sa de facebook că cel mai corect ar fi să părăsească postul de televiziune la care activează.

„Am decis că cel mai corect ar fi să plec de la TV8. Îmi pare rău că lucrurile au luat o întorsătură atât de neașteptată și tristă. Astăzi a fost ultima mea zi la TV8”.

Și jurnalista Mihaela Dicusar și-a anunțat demisia de la TV8 în această seară.

„Și povestea asta a luat sfârșit… E ceea ce am simțit că trebuie să fac. Să plec. Vă cuprind!”, a scris prezentatoarea de la TV8.

Amintim că cofondatoarea TV8 și prezentatoarea emisiunii ,,Politica”, Natalia Morari, a declarat pe rețelele de socializare că demisionează din funcție. Asta pentru că Veaceaslav Platon este tatăl fiului Nataliei, pe nume Rem.

Prezentatoarea a mai adăugat că a fost nevoită să facă această declarație din cauza șantajărilor la adresa sa din partea SIS: ,, În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi. ”

La scurt timp SIS a venit cu o reacție în care declară că s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Natalia Morari și o invită pe jurnalistă să meargă la Procuratură.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *