CSI / Rusia

Presa rusă a scos la iveala noi detalii din viața fiicei celei mai mari a lui Putin

În anii de studenție ea călătorea pe iahturi, s-a căsătorit cu un străin, care brusc a primit funcții în companii rusești și a devenit milionar.

Maria Putin- Varonțsova – prima fiică cunoscută a președintelui rus. Cariera ei s-a aranjat detul de bine, puțin spus. La 36 de ani ea a devenit coproprietară ai companiei pentru 400 de miliarde de ruble și i s-a dat, de asemenea, să supravegheze un proiect în valoare de 1 miliard de dolari, transmite Unian.

În emisiunea proiectului FreeDom, jurnaliștii au vorbit despre calea de viață a fiicei lui Putin și au răspuns la întrebarea principală – este noroc sau un model.

Fiica lui Putin a învățat la Universitatea de Stat din Moscova în medicină din 2006 până în 2011, foștii ei colegi de clasă au publicat multe fotografii cu ea. Foștii colegi de clasă a Marinei Putin refuză să comenteze, dar unele date au reușit totuși să afle. După cuvintele a unei colege, de la început, au spus despre Maria că este fiica unui constructor secret de rachete, apoi a existat un zvon că ar fi fiica unui general bogat. Maria Voronțsova a dus cu adevărat o viață de lux, în anii ei de studenție ea deja călătorea pe iaht.

După cum notează jurnalistul Michael Naki, toată viața Maria Voronțsova, un noroc incredibil a însoțit-o, iar toți oamenii care au ajutat-o ​​în studii și cu muncă au primit imediat toate binecuvântările pământești.

După finisarea studiilor, ea s-a angajat ca studentă absolventă la Institutul de Endocrinologie Pediatrică, care a început să fie construit cu doi ani mai devreme și într-un ritm accelerat.

În 2019, pentru prima dată, a devenit cunoscut despre realizările ei în afaceri, în același an a fost creată New Medical Company, valoarea sa a fost estimată la 40 de miliarde de ruble.

Separat, de menționat relația ei cu Jorrit Faassen, el european, are valori europene. În anii studenției, a venit în Rusia și s-a angajat imediat la Gazprominvest. Până atunci, era deja familiarizat cu Maria Putina, ceea ce probabil explică angajarea lui.

Anterior, s-a raportat că, Putin simte că cercul său interior este nemulțumit de el. El vrea să se sprijine pe cineva care nu-l va trăda niciodată, potrivit presei britanice. Prin urmare, președintele Federației Ruse ia în considerare posibilitatea de a-și nominaliza fiica la cea mai înaltă funcție politică – șeful partidului Rusia Unită.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.