CSI / Rusia

Presa rusă a scos la iveala noi detalii din viața fiicei celei mai mari a lui Putin

În anii de studenție ea călătorea pe iahturi, s-a căsătorit cu un străin, care brusc a primit funcții în companii rusești și a devenit milionar.

Maria Putin- Varonțsova – prima fiică cunoscută a președintelui rus. Cariera ei s-a aranjat detul de bine, puțin spus. La 36 de ani ea a devenit coproprietară ai companiei pentru 400 de miliarde de ruble și i s-a dat, de asemenea, să supravegheze un proiect în valoare de 1 miliard de dolari, transmite Unian.

În emisiunea proiectului FreeDom, jurnaliștii au vorbit despre calea de viață a fiicei lui Putin și au răspuns la întrebarea principală – este noroc sau un model.

Fiica lui Putin a învățat la Universitatea de Stat din Moscova în medicină din 2006 până în 2011, foștii ei colegi de clasă au publicat multe fotografii cu ea. Foștii colegi de clasă a Marinei Putin refuză să comenteze, dar unele date au reușit totuși să afle. După cuvintele a unei colege, de la început, au spus despre Maria că este fiica unui constructor secret de rachete, apoi a existat un zvon că ar fi fiica unui general bogat. Maria Voronțsova a dus cu adevărat o viață de lux, în anii ei de studenție ea deja călătorea pe iaht.

După cum notează jurnalistul Michael Naki, toată viața Maria Voronțsova, un noroc incredibil a însoțit-o, iar toți oamenii care au ajutat-o ​​în studii și cu muncă au primit imediat toate binecuvântările pământești.

După finisarea studiilor, ea s-a angajat ca studentă absolventă la Institutul de Endocrinologie Pediatrică, care a început să fie construit cu doi ani mai devreme și într-un ritm accelerat.

În 2019, pentru prima dată, a devenit cunoscut despre realizările ei în afaceri, în același an a fost creată New Medical Company, valoarea sa a fost estimată la 40 de miliarde de ruble.

Separat, de menționat relația ei cu Jorrit Faassen, el european, are valori europene. În anii studenției, a venit în Rusia și s-a angajat imediat la Gazprominvest. Până atunci, era deja familiarizat cu Maria Putina, ceea ce probabil explică angajarea lui.

Anterior, s-a raportat că, Putin simte că cercul său interior este nemulțumit de el. El vrea să se sprijine pe cineva care nu-l va trăda niciodată, potrivit presei britanice. Prin urmare, președintele Federației Ruse ia în considerare posibilitatea de a-și nominaliza fiica la cea mai înaltă funcție politică – șeful partidului Rusia Unită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *