CSI / RusiaExterne

Președintele Franței, batjocorit la televiziunea de stat din Rusia: „A luat medicamente în speranța că Putin îi va răspunde”

De când trupele ruse au invadat Ucraina, televiziunea de stat din Rusia nu se mai oprește din ironiile şi atacurile la adresa liderilor politici din Occident. Cel mai recent vizat a fost președintele Franței, Emmanuel Macron.

În weekend, doi invitați l-au ironizat pe președintele Franței, la postul public Rusia 1 în legătură cu numeroasele lui apeluri telefonice date lui Vladimir Putin în legătură cu războiul din Ucraina, scrie La Libre Belgique.

„Am citit de curând că preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a numărat câte ore a petrecut vorbind cu Vladimir Putin la telefon”, a declarat Henry Sardaryan, analist politic, care apoi a continuat ironia: ”Înaintea fiecărui apel publica și fotografii în care se vedea că suferă atât de mult, îmi fac griji pentru el”. „În fiecare fotografie îşi ia capul în mâini sau ia sedative. Nu ştiu ce este în neregulă cu el. Fiecare apel telefonic este un test dificil pentru el. Dă tot ce are”, a continuat el, înainte de a fi întrerupt de Vladimir Soloviov, propagandistul Kremlinului și admiratorul lui Putin.

„Macron a sunat de multe ori. Din fericire, Putin nu a răspuns de fiecare dată. Așa că a luat medicamente, sperând că va răspunde”, a declarat Soloviev, provocând râsetele celorlalte persoane prezente în platou.

De asemenea, Vladimir Soloviov a adăugat că, pornind de la această situație, rușii au găsit chiar un cuvânt pentru a descrie situația în care ”suni de multe ori fără niciun motiv”: ”macronită”.

Replicile au venit după ce Henry Sardaryan a afirmat că ”nu există lideri adevăraţi în Europa” şi că sunt aceștia ”mediocri” în comparaţie cu Vladimir Putin. „Acum 40 de ani, dacă prim-miniştrii europeni ar fi văzut cine va conduce ţările lor, ar fi murit prematur, ar fi făcut cu toții atac de cord” a spus el.

Sursa: Digi24.ro


1 comentariu

  1. E batjocorit pentru ca se comporta ca o sluga. Pe rus trebuie sa il „mangai” cu parul nu cu vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.