Justiție

Procurorul anticorupție, Octavian Iachimovschi s-a retras din grupul de urmărire penală pe dosarul frauda bancară. Care este motivul

Procurorul anticorupție Octavian Iachimovschi s-a retras din grupul de urmărire penală pe dosarul privind frauda bancară. Motivul invocat ar fi imposibilitatea de a conduce în continuare grupul de urmărire penală. Informația a fost confirmată de către șeful interimar al PG, Dumitru Robu, transmite Replicamedia.md.

„Confirm faptul că Octavian Iachimovschi a depus un raport prin care a solicitat numirea unui alt conducator al grupului de urmărire penală pe dosarul frauda bancară. Motivul invocat de dlui ar fi faptul că se afla în imposibilitatea de a conduce în continuare grupul de urmărire penală”, a declarat Dumitru Robu.

Totodată, șeful interimar a mai subliniat că o decizie de schimbare a conducătorului grupului de urmărire penală nu este adoptată încă.

Menționăm că, Octavian Iachimovschi a fost și șef al Procuraturii Anticorupție (PA), funcție din care a fost suspendat în decembrie 2019.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *