Social

Provocare demnă de un inginer

Organizația studențească BEST Chișinău desfășoară a V-a ediție a competiției inginerești de rang european EBEC – European BEST Engineering Competition. 

Aplică până pe 17 martie pe http://best-chisinau.org/ebec/. Participă și pune-ți în aplicare cunoștințele dobândite la universitate.
Evenimentul are scopul de a oferi participanţilor posibilitatea de a lucra în echipă, de a dezvolta un proiect sub presiunea timpului, de a aplica cunoştinţele teoretice și de a-şi exersa abilităţile de prezentare.

EBEC încurajează și premiază creativitatea și abilitățile tehnice prin cele două competiții distincte.

Una din ele este Case Study. În cadrul acestei probe, studenții își vor exersa abilitățile analitice, manageriale și de business din perspectivă tehnică. Ei vor analiza un studiu de caz, vor rezolva o problemă şi vor prezenta soluția într-un mod cât mai original.

A doua competiţie este Team Design. Aceasta se concentrează pe crearea unor construcții inginerești ce pot îndeplini anumite sarcini. Studenții vor soluționa o problemă de ordin tehnic şi vor construi un dispozitiv din materiale neconvenționale, într-un timp limitat.

Câştigătorii competiţiilor vor pleca la etapa regională, în luna mai, la Bucureşti. Iar ultima etapă este cea europeană. Ea va avea loc în august 2013, la Varșovia, Polonia.

Dacă ești creativ, ingenios, inventiv și îți place spiritul de echipă, acceptă provocarea BEST Chișinău. Fii mai mult decât un simplu student!

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.