Politică

Regimul de la Tiraspol incapabil să asigure siguranța populației. Sistemul separatist a luat apă în gură după recentele provocări

Administrația transnistreană nu trece examenul de sustenabilitate în condițiile unei crize reale, nu fictive în regiune.

Sistemul de management al regiunii construit de holdingul Sheriff și în favoarea holdingului Sheriff , în primul rând a granițelor regiunii și fluxurilor de marfă, s-a dovedit a fi incapabil să asigure siguranța populației care locuiește aici.

Ieri, indivizi necunoscuți au tras cu lansatoare de grenade în clădirea MGB a enclavei, iar turnuri de radio au fost aruncate în aer în zorii zilei de astăzi, dar autoritățile republicii nerecunoscute nu au răspuns încă.

Autoritățile nu au anunțat oficial o singură versiune a ceea ce s-a întâmplat ieri sau în această dimineață.

Nu a existat niciun comentariu așa-zis Președintele Transnistriei, nici din partea organelor de drept.

Drept urmare, o fotografie cu o mașină care livrează lansatoare de grenade a apărut într-un canal de telegram transnistrean, iar localnicii s-au ocupat chiar ei de căutarea atacatorilor. În același mod, locuitorii obișnuiți ai regiunii încearcă să afle singuri ce s-a întâmplat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *