ActualitateRăzboi

Rusia suferă „pierderi grele” în regiunea Lugansk

Rusia suferă „pierderi grele” în regiunea Lugansk, unde și-a concentrat în ultima vreme eforturile, după retragerea din Herson, iar spitalele sunt pline de militari ruși răniți, astfel încât populația civilă din regiune are din ce în ce mai puțin acces la servicii medicale, arată cel mai recent raport al Statului Major General al armatei Ucrainei, publicat în cea de-a 276-a zi de război.

„Pentru populația civilă din regiune, serviciile medicale devin din ce în ce mai puțin accesibile. Spitalele din așezările Krasniy Luch, Antracit și Lutugyne sunt pline de ocupanți răniți, iar morgile sunt pline cu cadavrele invadatorilor morți”, arată acest raport, citat de publicația lb.ua.

În ultimele 24 de ore, Rusia a lansat 11 lovituri cu rachete, șapte lovituri aeriene și a peste 50 de atacuri cu sisteme de salve de rachete.

În orașul Melitopol, Ucraina susține că a distrus un depozit de muniții al rușilor, iar aproximativ 50 de persoane au fost rănite. Două depozite au fost distruse în districtul Vasyliv.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Dar de unde stii tu, bai tampitule? Ai fost acolo sa- i numeri, idiotule! De ce minti ba? Crezi ca ai tai vor trai mai bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *