Ultima oră

Rușii mobilizați se revoltă din cauza armelor uzate și a „condițiilor pentru animale” în care trăiesc / VIDEO

Rușii mobilizați din regiunea Belgorod s-au revoltat din cauza condițiilor de trai, a atitudinii ofițerilor și a problemei armelor scoase din uz din anii ’70. În imaginile publicate online, un bărbat susține că aproximativ 500 de persoane care se află acum în regiunea Belgorod nu sunt repartizate în nicio unitate și că au trăit timp de o săptămână în “condiții animalice”.

Potrivit acestuia, armele care le-au fost eliberate nu sunt înregistrate pe carnetele lor militare, au fost radiate din depozite și nu sunt listate nicăieri, ofițerii mobilizați sunt “tratați ca niște animale” și cheltuiesc o mulțime de bani proprii pe mâncare și uniforme.

De asemenea, în videoclip, bărbații strigă că, atunci când au ajuns, au trăit afară timp de câteva zile, astfel că mulți s-au îmbolnăvit și stau acolo cu febră mare. De asemenea, majoritatea instructorilor nu au căști de protecție sau veste antiglonț.

Încă de la începutul anunțului de mobilizare “parțială” a lui Putin, autoritățile ruse au respins rapoartele privind lipsa de echipament pentru mobilizați, în ciuda faptului că până și o resursă guvernamentală îi sfătuiește pe recruți să ia cu ei la unitatea militară quadcoptere și dispozitive de vedere pe timp de noapte, iar unele unități cer să cumpere în avans veste antiglonț și materiale de bandaj. The Insider a descoperit, de asemenea, că soțiile rușilor mobilizați discută în chat-urile de pe Telegram că îi costă aproximativ 150.000 de ruble să-și împacheteze soții pentru război. În plus, femeile sfătuiesc să le ofere bărbaților mobilizați tampoane pentru a acoperi rănile provocate de gloanțe și tampoane în loc de tălpi interioare la pantofi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *