Ultima oră

„Ruskii mir” / Doi soldați ruși din Divizia 90 tancuri sunt bănuiți că au violat o femeie gravidă lângă Kiev

Poliția ucraineană a declarat că doi soldați ruși din Divizia 90 de tancuri sunt suspecți într-un caz de violare a unei femei însărcinate și de tortură a unor civili în apropiere de Kiev în martie 2022.

Potrivit materialelor publicate pe site-ul web al procuraturii generale ucrainene, suspecții au servit în Regimentul 6 de tancuri, care a controlat satul Velyka Dimirka, districtul Brovarî, regiunea Kiev, în perioada 8-31 martie. În raportul poliției nu se menționează numele suspecților, dar documentele procuraturii arată că aceștia se numesc Rinat Hakimianov și Arslan Salikhov. Nu se știe unde se află acum.

Materialele au declarat că, la 21 martie, Hakimianov și un alt militar neidentificat au forțat un rezident local să intre în casa sa sub amenințarea armei. Salikhov ar fi rămas afară pentru a împiedica pe cineva să intre. Femeia le-a spus militarilor că este însărcinată în trei luni și le-a cerut să nu o violeze, se arată în comunicat.

Potrivit anchetei, un soldat neidentificat a lovit-o în față, scoțându-i patru dinți, și i-a turnat un lichid necunoscut pe mână, provocându-i o arsură, apoi a aruncat-o pe o canapea, a lovit-o de mai multe ori în ceafă și a violat-o, aceasta pierzându-și conștiința.

Potrivit dosarului, Hakimianov a adus-o apoi pe femeie în simțiri, turnând apă pe ea și, de asemenea, a violat-o. În acest proces, el a strangulat-o și i-a apăsat fața în canapea, făcându-o să-și piardă din nou cunoștința, se arată în document.

În dosar se mai arată că, la 20 martie, Hakimianov , Salihov și alți soldați au întemnițat ilegal un locuitor din zonă și l-au forțat să sape tranșee; acesta ar fi fost ținut într-o pivniță cu mâinile și picioarele legate și legat de un calorifer. Aceștia au furat telefoane de la mai mulți locuitori din Velika Doimarka.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *