Sănătate

S-a îngrășat din cauza stresului! Timp de câteva luni, a băut acest suc de două ori pe seară și a dat jos toată grăsimea

A vorbit cu prietenele ei, care au reușit să slăbească, și a încercat să bea în fiecare seară două pahare cu suc de afine, a câte 200 de mililitri fiecare.

Pe timpul zilei consuma doar fructe și legume. Legumele le pregătea la abur, la fel și cartofii. A reușit să se lase și de fumat în tot acest timp, descoperind hrana sănătoasă, cea pe care a ignorat-o în ultimele 12 luni.

Dimineața consuma un iaurt fără grăsimi cu pâine prăjită sau o omletă cu ierburi aromate, uar la prânz se delecta cu o supă de roșii sau o supă cremă de legume.

Din când în când, peste zi, își amintea să bea suc de afine, cel despre care aflase că luptă cu grăsimile. Chiar și astăzi, la 2 luni după ce a dat jos 12 kg, continuă să bea suc de afine.

„Este excelent și pentru ten. Am observat că acest suc chiar întinerește. Dacă știam, îl introduceam în dieta mea din momentul în care am observat că mă îngraș”, susține tânăra. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *