Horoscop

Săgetători, nu refuzați ajutorul celor din jur

O rudă mai în vârstă vă atrage atenția că nu vă purtați corect. Fiți prudent, ca să evitați deziluziile și certurile. Aveți mai multă grijă de sănătate! 

TAUR

Sunteți obosit și confuz, cu un simț practic scăzut. Evitați să luați decizii importante! Odihniți-vă mai mult și limitați-vă la activitățile de rutină.

GEMENI
Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii și cu persoana iubită. S-ar putea să primiți o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie.

RAC
Aveți tendința să fiți idealist și să credeți că puteți rezolva totul, foarte ușor. Fiți mai realist, ca să nu aveți surprize neplăcute! Aveți grijă ce spuneți, pentru că riscați să jigniți o persoană dragă.

LEU
S-ar putea să fiți dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum ați fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteți petrece clipe plăcute alături de persoana iubită.

FECIOARĂ
Deși aveți multă treabă, ar fi bine să mai reduceți ritmul în care munciți. În prima parte a zilei, sunteți tentat să cheltuiți cam mult. Încercați să fiți mai prudent!

BALANŢĂ
Nu începeți activități noi, pentru că aveți tendința să vă grăbiți. Sunteți cu capul în nori și riscați să neglijați problemele importante. Ar fi bine să vă faceți o listă de priorități.

SCORPION
Cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneți. Puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental și în relațiile cu persoane pe care le-ați ignorat până acum.

SĂGETĂTOR
Vă lipsește simțul practic și vă irosiți energia. Colegii vă înțeleg și încearcă să vă ajute. Nu refuzați ajutorul celor din jur!

CAPRICORN
Vi se modifică programul pe neașteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveți șansa să faceți cunoștință cu o persoană cu experiență, care vă ajută într-o afacere.

VĂRSĂTOR
Nu începeți activități noi astăzi, pentru că puteți să vă loviți de obstacole neprevăzute. S-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteți evita.

PEŞTI
Sunteți hipersensibil și agitat, nu vă simțiți în apele dvs. Nu luați decizii importante, pentru că nu aveți un contact prea bun cu realitatea. Evitați discuțiile în contradictoriu cu cei din jur!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *