Politică

Scandal în PNL. Liberalii i-au cerut lui Orban să-l sancţioneze pe Rareş Bogdan. Şedinţă cu scântei

”Ludovic Orban e asediat cu mesaje din teritoriu. Mai mulţi lideri de filială au cerut ca Rareş Bogdan să fie sancţionat pentru faptul că a criticat propriul guvern, propriul partid, mai ales că suntem în an electoral şi ne luptăm pe viaţă şi pe moarte cu PSD. Mai e vizat şi liderul deputaţilor PNL Florin Roman, unul dintre apropiaţii lui Rareş Bogdan”, au declarat pentru Adevărul surse din conducerea PNL.

Unul dintre vicepreşedinţii PNL a confirmat disputa. „Noi mergem la TV şi apărăm Guvernul, iar Rareş Bogdan zici că e reprezentantul PSD. Ca să glumim puţin, poate fi acuzat de zădărnicirea guvernării PNL”, a declarat unul dintre liderii PNL pentru Adevărul.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a avut un atac foarte dur la adresa ministrului de Externe, pentru modul cum a gestionat situaţia muncitorilor sezonieri plecaţi în Germania şi alte ţări. Criticile lui Rareş Bogdan la adresa MAE l-au deranjat şi pe preşedintele Klaus Iohannis, susţin sursele citate. Înainte de a fi ministru de Externe, Bogdan Aurescu a fost consilierul preşedintelui pe politică externă.

De asemenea, Rareş Bogdan a cerut Guvernului Orban să deschidă bisericile din 15 mai, deşi Executivul se opune acestei măsuri, de teamă să nu fie răspândită pandemia. „România are envoie de Sfânta Biserică. Printre primele instituţii care ar trebui deschise, să fie bisericile. Eu sunt credincios şi, alături de alte milioane de români, am nevoie să merg la biserică, să ascult slujba, măcar din faţa ei.Mă refer la toate Bisericile, nu numai la a mea, la cea Ortodoxă", a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan, într-o intervenţie la B1 TV.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *