Horoscop

Scorpionii primesc o ofertă interesantă

BERBEC

Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că vă lipsește simțul practic. Ar fi bine să nu luați nicio inițiativă la serviciu sau în afaceri.

TAUR

Aveți succes într-o activitate extraprofesională, datorită colaborării bune cu un partener de afaceri. V-ar putea să vi se ofere șansa unei investiții avantajoase.

GEMENI
Este momentul să vă puneți în aplicare planurile în legătură cu afirmarea profesională. Aveți mari șanse de reușită pe plan social și financiar.
Relațiile cu colaboratorii sunt foarte bune.

RAC

Vă puteți ocupa de probleme delicate din domeniul afacerilor. Reușiți să terminați o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Astăzi rezolvați mai ușor probleme de natură financiară.

LEU

Aveți ocazia să vă afirmați în societate și să obțineți câștiguri financiare.
La locul de muncă aveți parte de laude din partea șefilor și a colegilor, pentru ingeniozitatea și ambiția de care dați dovadă.

FECIOARĂ

Aflați că veți pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Chiar dacă această veste vă dă planurile peste cap, nu este cazul să vă indispuneți. Puteți să vă bazați pe intuiție.

BALANŢĂ

Puteți obține venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveți posibilitatea să finalizați o lucrare dificilă, cu un efort minim. În caz contrar, riscați să pierdeți mult.

SCORPION

Dacă vi se propune un nou loc de muncă, nu vă grăbiți să refuzați! Șansa este de partea dvs. Sfătuiți-vă și cu partenerul de viață!

SĂGETĂTOR

Sunteți plin de energie și aveți idei originale. Puteți avea succes în afaceri și călătorii, în susținerea examenelor sau cultivarea relațiilor sociale.

CAPRICORN

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, aveți toate șansele să îl găsiți astăzi. Farmecul personal vă ajută să rezolvați o situație tensionată pe cale diplomatică.

VĂRSĂTOR

Puteți obține avantaje materiale importante, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Ar fi bine să dați dovadă de mult autocontrol în discuțiile cu prietenii și cu partenerul de viață, pentru a evita conflictele.

PEŞTI

Dificultățile financiare cu care vă confruntați nu reușesc să vă afecteze buna dispoziție și nici voința de a munci. Pe plan profesional aveți parte de succese, urmate de satisfacții materiale.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *