Sport

Sheriff va juca in Ghencea

Peste cateva zile demareaza etapa grupelor in noua competitie europeana intercluburi – Europa League. Eliminata din play-off-ul Ligii Campionilor de catre Olympiakos Pireu, invingatoarea Diviziei Nationale, Sheriff Tiraspol, va fi prima echipa din R. Moldova care va evolua in aceasta faza a unei competitii de anvergura.

Debutul nistrenilor va fi consemnat pe Stadionul „Ghencea” din Bucuresti, in meciul cu formatia Steaua. Tribunele acestei arene insa vor fi goale, deoarece arena „stelistilor” este suspendata pentru doua meciuri in Liga Europa din cauza unui banner rasist afisat de suporteri la o partida din preliminariile turneului.

In weekend, protagonistele duelului din aceasta seara au disputat meciurile ordinare din campionatele interne. Ambele formatii au jucat cu echipe mai slabe si au repurtat victorii concludente. Sheriff Tiraspol a gazduit pe propria arena debutanta Diviziei Nationale – Viitorul Orhei, care ocupa penultimul loc in clasament. Desi nistrenii si-au menajat o parte din jucatorii de baza, ei au a reusit o victorie clara cu 3-0. Golurile au fost inscrise de rusul Aleksandr Erohin in minutul 18, sarbul Vladimir Volkov (39) si brazilianul Sergio Rafael da Costa (53). Aceasta victorie a „aruncat” formatia pe locul trei in clasament, desi ea are cu trei jocuri disputate mai putin.

De cealalta parte, discipolii italianului Cristiano Bergodi au jucat la Medias cu o debutanta a Ligii 1, Gaz-Metan. Meciul a fost unul mult mai animat, bogat in ocazii si goluri de ambele parti. La finalul partidei, arbitrul Deaconu a stabilit scorul de 4-2 in favoarea oaspetilor, golurile fiind marcate de Parvulescu si Bud pentru Gaz-Metan, respectiv, Stancu, Nicolita si Szekely (de doua ori). Meciul Steaua – Sheriff va incepe joi, la ora 22.05, si va fi transmis de PRO TV.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *