Actualitate

Şoferi blocaţi cu maşinile în zăpadă timp de peste cinci ore, pe un drum judeţean din Buzău

Potrivit autorităţilor locale, şoferii a două autotrenuri şi un bărbat aflat la volanul unui autoturism au solicitat ajutor prin 112, marţi noapte, cu câteva minute înainte de ora 01.00, când nu au mai putut înainta din cauza zăpezii aduse de vânt pe şosea, pe drumul judeţean 102H, în localitatea buzoiană Amaru.

Autorităţile judeţene au luat legătura cu societatea care se ocupă de deszăpezirea drumului judeţean, care a trimis în zonă un utilaj şi a reuşit rezolvarea situaţiei la ora 06.44, în intervalul de peste cinci ore cei trei şoferi stând blocaţi cu maşinile în zăpadă.

De asemenea, DN 2B, care face legătura între Buzău şi Brăila, a fost închis, marţi seară, în jurul orei 21.00, după ce un tir şi un microbuz cu trei persoane la bord au derapat şi au blocat şoseaua. Responsabilii de la secţia Drumuri Naţionale Buzău au intervenit cu patru utilaje de mare tonaj şi după mai bine de trei ore au reuşit să deblocheze drumul, iar circulaţia pe ambele sensuri a fost reluată în jurul orei 00.20.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *