Social

Sora Valentinei Bivol, care a ajuns la spital în urma accidentului de la Sângera, se simte mai bine

Adolescenta în vârstă de 17 ani, care a avut de suferit în urma tragicului accident de la Sângera, se simte mai bine. Precizarea a fost făcută pentru Realitatea.md de către purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului din Capitală, Maxim Cazacu.

„Pacienta se simte mai bine. A fost transferată din Reanimare în secția de Neurochirurgie”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Menționăm că minora este sora Valentinei Bivol, tânăra în vârstă de 30 ani, care a și-a pierdut viața în urma accidentului provocat de polițista beată.

Vă amintim că noaptea trecută, în comuna Sângera din municipiul Chișinău s-a produs un grav accident.

Un automobil, la volanul căruia se afla o angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), a intrat pe trotuar și a lovit trei pietoni, anunță Poliția Republicii Moldova. În urma impactului o femeie în vârstă de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 01:40 despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sângera. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, șoferul automobilul de marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni.

Polițista și-a recunoscut vina, iar la 30 august, Felicia Guțu, polițista care a provocat accidentul soldat cu un deces și doi răniți la Sângera a fost plasată în arest preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată miercuri, 30 august, de către judecătorul de instrucție de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

De asemenea, procurorul de caz, Roman Moraru, a declarat pentru Ziarul de Gardă că instanța a mai dispus ridicarea provizorie a permisului de conducere. Acuzatorul de stat a mai menționat faptul că polițista nu s-a prezentat la ședința de judecată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *