Fotbal

Steaua este lideră în campionatul românesc: vezi rezultatele etapei a 6-a

Meciul din Ghencea a fost “construit” din două reprize diferite. Steaua a dominat cvasitotal prima repriză, dar Bogdan Stancu (de două ori), Bicfalvi (tot de două ori) şi Latovlevici au ratat ocazii clare de gol la poarta lui Pantilimon.

Mitanul secund a fost mult mai fertil. Gazdele au deschis scorul după o schemă spectaculoasă care a pornit de la Bogdan Stancu. Acesta a ţintit bara din lovitură liberă, mingea a ajuns la Alexandru Păcurar care a expediat balonul direct la vinclu.

Bănăţenii au început a presta un fotbal pe placul propriilor fani, abia pe final de meci. Graţie unui gol antologic al lui Cosmin Contra, FC Timişoara a egalat tabela, scorul de 1-1 menţinându-se până la finalul partidei.

De remarcat că după acest meci, autorul golului timişorean şi-a încheiat contractul cu propria echipă. Cosmin Contra (35 de ani), declarase anterior, că meciul din Ghencea va fi ultimul din cariera sa de jucător.

În alte meciuri ale etapei au fost consemnate rezultatele: Gaz Metan Mediaş – Rapid Bucureşti 0-1, Dinamo Bucureşti – Universitatea Cluj 3-4, Universitatea Craiova – Sportul Bucureşti 1-0, CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu 2-1, Oţelul Galaţi – FC Braşov 1-0 şi Unirea Urziceni – FC Vaslui 2-1.

În clasament, lidera din Ghencea, cu 14 puncte la active, este urmată la un punct diferenţă de Dinamo şi Oţelul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *