Ultima oră

Stop minciuna de la M-1

Anatol Marin si Alexandru Melnic au pichetat, ieri, sediul Televiziunii nationale, exprimandu-si nemultumirea fata de politica editoriala a institutiei. „Ne-am saturat sa vedem televiziunea, asa-numita publica, cum apara numai interesele clanului Voronin”, au declarat protestatarii. Alexandru Melnic ne-a spus ca actiunea lor reprezinta „un protest in fata televiziunii antinationale”.

„In primul rand, aceasta institutie este intretinuta si din banii mei. In al doilea rand, aici nu se dezbat problemele adevarate din societate – cele economice, ale invatamantului etc. Cand te uiti la „Moldova-1”, ai impresia ca traiesti in Rai, nemaivorbind de faptul ca de dimineata pana seara ii vedem pe Voronin si prietenii lui”, se indigneaza dl Melnic. Pe de alta parte, Anatol Marin s-a aratat indignat de lipsa de reactie din partea societatii civile si a formatiunilor politice „care se lamenteaza ca avem nevoie de o TV publica, dar nimeni nu vine sa protesteze”.

In timpul protestului celor doi cetateni s-a produs o situatie oarecum jenanta. Pe langa ei au trecut mai multi angajati ai institutiei publice, printre care si un cameraman. Vazand inscriptiile din fata televiziunii („Stop minciuna de la M1”, „Libera exprimare, stop discriminarea pe principii social-politice”, „Jos minciuna!”), cameramanul i-a intrebat „Sto ato takoe?” (Ce inseamna aceasta?).Anatol Marin si Alexandru Melnic s-au prezentat drept fondatori ai organizatiei „Hyde Park”, dar la actiunea de protest au participat in calitate de persoane fizice.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *