Culinar.md

Supă de conopidă

Ingrediente
– o conopidă
– doi morcovi
– două cepe
– doi cartofi
– porumb fiert
– ardei gras roşu
– vegeta naturală, sare
– ulei, bulion

Mod de preparare
Ceapa se toacă mărunt şi morcovii se curăţă şi se dau prin răzătoarea mică, apoi se pun la călit în apă cu vegeta naturală şi bulion. Se adaugă apă şi cartofii tăiaţi bucăţele. Se ia conopida şi se desface bucheţele care se pun la fiert când cartofii sunt fierţi pe jumătate şi se fierbe integral. La sfârşit se adaugă bulion după gust, sare, verdeaţă tocată mărunt, ardei gras bucăţele, boabe de porumb şi două linguri de ulei. Se poate servi împreună cu o mână de crutoane.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *