Timpul Liber

(SURPRIZĂ) Zboruri din Chișinău în Veneția, ce companie oferă CEL MAI MIC PREȚ

1. De maine, 24 septembrie, Wizzair vine cu cate 2 zboruri saptamanale spre Rome/Ciampino si Venice/Treviso (maine detalii de la primul lor zbor, aici, pe blog);

2. De pe 20 noiembrie flydubai vine cu zborul la Dubai, de doua ori pe saptamana.

3. De pe 19 decembrie Carpatair a anuntat un zbor nou spre Londra/Luton,la fel de doua ori pe saptamana;

4. Si cel mai recent, Airmoldova anunta o supriza: Venetia de pe 9 decembrie, destinatie spre care deja zboara Carpatair si spre care va zbura de maine (24 septembrie) Wizzair.

Ultima e o decizie cel putin ciudata, in special dupa ce Wizzair a intrat pe piata si va lua, cu siguranta, o buna parte din pasageri. Oare stie Airmoldova mai multe? 🙂 . Dar se pare ca, totusi, concurenta e indreptata spre Carpatair, asa cum Airmoldova a introdus zborul spre Venetia in doua din zilele in care Carpatair deja zboara spre aceasta destinatia, iar in una din zile, luni, chiar la aproximativ aceeasi ora …Poate e un raspuns la lansarea zborului catre Luton de catre Carpatair din 19 decembrie?

Lupta continua.

Prima suma constituie pretul minim, inclusiv taxe. A doua suma constituie urmatorul pret din grila tarifara.
Iarna asta vom avea vreo 34 de zboruri saptamanale spre Italia (Rome, Venice, Milano, Verona) operate de 4 companii aeriene. Cu siguranta oferta, pe termen un pic mai lung decat sarbatorile de iarna, e mult mai mare decat cererea si urmeaza sa vedem cine si cum va rezista concurentei.

P.S. Cine va zice ca de pe urma acestei concurente vor avea de castigat pasagerii, sa nu se grabeasca. Pasagerii sunt cei care ar putea pierde in cazul in care si-ar cumpara bilete din timp, iar companiile si-ar anula/amana zborurile in urma rezultatelor financiare proaste. Atunci cand ti-ai cumparat bilet cu jumatate de an inainte si cu doua saptamani pana la zbor compania aeriana isi anuleaza zborul, deja nu mai gasesti bilete la preturi pamantesti.

http://blog.anyway.travel

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *