Sport

Tiraspolenii sunt la un pas de parasirea Champions League

Sheriff Tiraspol (R. Moldova) – Olympiakos Pireu (Grecia) 0-2 (0-0)

Marcatori: Dudu (46), Mitroglu (81)

Sheriff: St. Namasco, Tarhnisvili, Corneencov, Erohin, Suvorov (Volkov, 56), Balima, Karpovici, Rouamba, Arbanas (Vit. Bulat, 70), Dhiedhiou (Brankovic, 83), Rodrigues

Antrenor: Andrei Sosnitki

Avertismente: Tarhnisvili (Sheriff), respectiv, Raul Bravo si Domi (ambii Olympiakos)

Arbitru: Martin Atkinson (Anglia)
Stadion: „Sheriff”, 13.000 de spectatori

Campioana de fotbal a R. Moldova, Sheriff Tiraspol, a cedat cu scorul 0-2, marti, pe teren propriu, in meciul tur din cadrul turneului play-off al Ligii Campionilor Europeni in fata formatiei Olympiakos Pireu (Grecia). Dupa o prima repriza relativ echilibrata, care s-a memorizat in special spre finalul ei prin lovitura in bara a oaspetilor, cea de-a doua jumatate a meciului a inceput cu golul lui Dudu. Jucatorul brazilian a prins o lovitura de gratie de la circa 30 metri de poarta lui Namasco si l-a executat cu un gol frumos in minutul 46, goalkeeperul moldovean nefiind pregatit pentru o asemenea faza.

Spre finalul partidei a iesit in prim-plan forta lui Mitroglu, care, la doar trei minute dupa ce a fost introdus in teren de antrenorul georgian al gazdelor, Temuri Ketsbaia, a patruns impetuos in careul de pedeapsa si a trimis nestingherit balonul in plasa.
Antrenorul principal al nistrenilor, Leonid Kuciuk, care a urmarit meciul din tribune din cauza eliminarii la meciul retur cu Slavia Praha, a remarcat pentru presa la finalul partidei de marti ca, „Olympiakos a invins absolute meritat. Noi am incasat un gol „din vestiar”, de parca nu am fi fost pregatiti de acest sut surprinzator. Erorile in meciurile de Champions League se sanctioneaza insa dur. Aceasta reusita a acordat siguranta elenilor care ne-au dominat psihologic in timpul ramas. Si cel de-al doilea gol a parvenit in urma unei erori tactice, care a si determinat rezultatul meciului. Nu consider ca motivele infrangerii consta in faptul ca nu avem experienta. Pur si simplu, grecii au in lot jucatori mai bine pregatiti fizic”, a opinat tehnicianul belorus. Partida-retur se va desfasura pe 26 august.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *