Actualitate

TOP 3 tipuri de bărbați care o să-și înșele soția cu prima ocazie

Romanticul

Pentru bărbații romantici este foarte important procesul de curtare a femeii. Lor le plac emoțiile noi și lucrurile neobișnuite. Asemenea tip de bărbați nu suportă monotonia și într-o relație se plictisesc foarte rapid. Ca să evite acest lucru romanticii își caută noi obiective, care în viziunea lor o să le asigure fericirea adevărată. Ei nu pot suporta limitele și pun preț pe libertate. De aceea, atunci când vor avea ocazia să-și înșele soția, o vor face fără să stea mult pe gânduri. 

Narcisistul

Bărbații care fac parte din această categorie nu se mulțumesc cu o singură persoană. Pentru ei este foarte important să placă tuturor celor din jur. Vor să fie admirați de toate femeile care le au în preajmă. Aceasta este una dintre modalitățile de auto-afirmare. Narcisiștii sunt mereu în căutarea partenerului perfect. Ei cred cu sinceritate că relația următoare o să fie mult mai reușită decât actuala. Asta înseamnă că înșelarea soției pentru un narcisis nu prezintă nicio problemă. 

Complexatul

Desigur, lipsa de încredere într-un grad mai mare sau mai mic este prezentă în fiecare dintre noi. Dar, în cazul în care o persoană nu este în măsură să trăiască propria viață și în mod constant caută aprobarea și susținerea partenerului – acesta este un semnal periculos. Complaxatul este mereu nesigur pe sine și acțiunile sale, iar atunci când cineva îl bagă în seamă, mai ales o femeie, se aruncă într-o aventură amoroasă fără mari probleme. Toate acestea, cu scopul de a-și crește valoarea despre sine. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *