Actualitate

Tragedie la Florești! O minoră a fost lovită mortal de un tren

O minoră de 17 ani, traversând calea ferată neregulamentar, a fost lovită de tren. Din cauza impactului puternic, copila a decedat pe loc. Tragedia s-a produs în această dimineață, 7 septembrie, la Florești.

Un angajat al Căii Ferate, a anunțat poliția din Florești, că în dimineața de 7 septembrie, a avut loc un grav accident rutier cu tamponare de pieton. Preliminar s-a stabilit că, o minoră de 17 ani, traversând calea ferată neregulamentar, a fost lovită de tren, scrie Replicamedia.

În momentul traversării aceasta avea căștile în urechi. În urma traumelor primite a decedat pe loc.

„În acest context, reamintim părinților să poarte discuții cu copiii despre importanța respectării regulilor de circulație. Telefonul mobil și muzica din căști îți pot distrage atenția! Muzica, apelurile telefonice, schimbul de mesaje ne captează total atenția, prin distragerea auditivă pietonul nu mai percepe sunetele traficului rutier ori semnalele speciale de avertizare sonoră folosite de autovehicule. Pune stop activităților de moment și ascultă „zgomotul străzii”! Fii atent când traversezi!”, îndeamnă IGP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *