Actualitate

Transnitria – ținta unor noi alerte cu bombă. Oamenii au fost evacuați din peste 20 de obiective

Astăzi Transnistria a devenit din nou ținta unor alerte false cu bombă. Conform autorităților transnistrene, au fost vizate peste 20 de obiective.

Pe adresele de e-mail ale unor instituții din Transnistria au parvenit mesaje anonime despre dispozitive explozibile instalate în clădiri. Amenințările au raportate la toate stațiile de autobuz din Transnistria, la judecătoriile din Tiraspol și Bender, la administrațiile din Rîbnița și Bender, la mai multe școli din Slobozia și Rîbnița, la Institutul de Arte din Transnistria, la Spitalul Republican pentru Invalizi din Marele Război Patriotic, dar și la una dintre întreprinderile municipale din Bender, transmite Realitatea.md.

Specialiștii din așa-numitului Minister al Afacerilor Interne au verificat majoritatea clădirilor și teritoriilor adiacente. Acolo unde verificările au fost încheiate, obiecte periculoase nu s-au depistat.

Astfel, responsabilii urmează să stabilească cine este autorul alertelor false. Conform „autorităților” de la Tiraspol, persoana care se face vinovată de aceste anunțuri riscă trei ani de pușcărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *