Social

Trei cetățeni străini au primit refuz de intrare ăe teritoriul R.Moldova. Care este motivul

În mai puțin de 24 de ore, polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au depistat în fluxul de călători trei cetățeni străini care aveau asupra lor documente falsificate. Acesta a fost și motivul de refuz de intrare în Republica Moldova pentru toți trei.

În primul caz este cercetat un cetățean al Armeniei, în vârstă de 40 de ani, care s-a prezentat printre pasagerii de la cursa ”Istanbul-Chișinău”. În timpul controlului de nivelul II, asupra acestuia a fost depistat un permis de conducere ucrainean. La verificarea amănunțită, în comun cu ofițerul FRONTEX, a fost constatat că actul este falsificat, transmite Echipa.md.

În al doilea caz, printre pasagerii cursei „Milano-Chișinău” a fost identificat cetățeanul Republicii Turcia, în vârstă de 33 de ani care deținea un permis de ședere ucrainean. De asemenea, documentul conținea indici vădiți de falsificare.

Încheie șirul ilegalităților un cetățean al Republicii Azerbaidjan de 39 de ani, identificat printre pasagerii de la cursa „Istanbul-Chișinău”. În discuții, străinul a comunicat că este în tranzit pe teritoriul Republicii Moldova, cu scopul de a ajunge în Ucraina. În cadrul controlului adițional, polițiștii de frontieră au depistat documentul falsificat – un permis de ședere, care ar fi emis de autoritățile din Ucraina.

În fapt, toate actele falsificate au fost ridicate și expediate în laboratorul criminalistic al IGPF pentru expertiză, iar persoanele au făcut cale întoarsă cu următoarele rute.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *