Justiție

Un bărbat din Cahul își va petrece următorii 16 ani după gratii: Și-ar fi împușcat fosta soție și mama acesteia, chiar în scara blocului

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cahul, a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce Curtea de Apel Cahul l-a recunoscut vinovat de comiterea abuzurilor în familie și omorul fostei soții și al mamei acesteia, scrie TV8.

Astfel, potrivit învinuirii înaintate de către procurori, inculpatul, în perioada de timp noiembrie 2020 – august 2021, având scopul comiterii violenței în familie, manifestată prin intimidare în scop de impunere a voinței sau a controlului personal, deseori iniția conflicte cu fosta sa soție, iar după ce în august 2021, ultima a plecat cu traiul în apartamentul mamei sale, o telefona și, amenințând-o cu moartea, insista, ca aceasta să se întoarcă în apartamentul lor comun, iar la cerințele soacrei, de a înceta persecutarea fiicei sale, dânsul, le-a amenințat pe ambele cu răfuială fizică.

În continuarea acțiunilor sale criminale, la 27 noiembrie 2021, aproximativ la ora 21:00, condamnatul aflându-se în stare de ebrietate, a intrat în scara blocului unde locuiau fosta soție și mama acesteia, situat în municipiul Cahul.

Așteptând ca femeile să urce în scara blocului, a efectuat în direcția lor câte o împușcătură dintr-o armă de vânătoare. În consecință, soacra acestuia a murit pe loc, iar fosta soție a decedat la spital.

Sentința este definitivă, dar poate fi contestată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție în termen de 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *