Actualitate

Un echipaj de patrulare al INP a fost agresat de un grup de localinici din Băcioi (VIDEO)

Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Dacia cu Aeroportul Vechi din capitală.

Potrivit oamenilor legii, din curtea unei case de pe strada Dacia a ieșit o un BMW, virând brusc în direcţia străzii Aeroportul Vechi. Poliţiştii au somat automobilul să se oprească, şoferul prezentând semne că ar fi condus în stare de ebrietate. Acesta, însă, a accelerat continuând să se deplaseze spre strada Bacioii Noi.

În final, maşina a fost oprită la intersecţia străzilor Crizantemei cu Albişoara din localitate. Conducătorul auto a fost reţinut şi urcat în automobilul poliţiei de patrulare. Imediat, s-au implicat un grup de 20 de localnici şi forţat au deschis ușa automobilului poliţiei, iar șoferul reținut a reuşit să scape din nou.

 

Indivizii au aplicat forţa fizică în privinţa poliţiştilor, cerând ca şoferul să nu fie reţinut. Ca urmare, inspectorii de patrulare au aplicat arma din dotare, efectuând câteva împuşcături de avertizare în aer.

La faţa locului s-a deplasat grupa de reacţionare operativă a IP Botanica. Doi dintre atacatori, care au manifestat un comportament agresiv faţă de poliţişti, au fost escortaţi la inspectoratul de poliţie pentru audieri. Aceştia au vârstele de 38 şi respectiv 17 ani şi sunt locuitori ai comunei Băcioi.

Şoferul autovehiculului BMW de 32 de ani, de asemenea, a fost condus la IP Botanica mun. Chișinău pentru a fi documentat.

Poliţia examinează cazul. Indivizii riscă să fie atraşi la răspundere conform legii în vigoare.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *