Cultură

Un nou program la Circul din Chișinău

Nu vor lipsi nici acrobaţii şi gimnaştii, care se află acum pe finalul repetiţiilor. Premiera este programată pentru 26 septembrie, iar stagiunea va dura până în data de 1 noiembrie.

Dresorii spun că animalele sunt obişnuite să se afle în centrul atenţiei şi aşteaptă cu nerăbdare să iasă în faţa publicului.

Bonea este vedeta trupei de circari din Ucraina. Animalul evoluează de mai mulţi ani, în diferite ţări ale lumii.

„Am venit cu un program interesant. Artiştii sunt, majoritatea, din Ucraina. Avem multe animale, în principal din Ucraina, exotice, de pradă, şi un număr foarte interesant cu păsări", a spus dresoarea din Ucraina, Elena Maiciuc.

Şi câinii sunt pregătiţi pentru a impresiona publicul. „Este fetiţă şi o cheamă Geneva. Are diferite trucuri: sare peste bariere, se târâe pe sub bariere. Un sărut cu mine. Şi toate acestea le face jucăuş", a spus dresorul din Ucraina, Alexandru Maiciuc

Organizatorii anunţă şi un program cu fiori, cu elemente de acrobaţie la înălţime.

„Avem un program foarte dinamic, unde veţi vedea multe elemente de acrobaţie, multe animale. Sperăm că le va plăcea atât copiilor cât şi maturilor", a declarat acrobatul din Ucraina, Alexei Kucerenco.

„Este un program foarte vivace şi dinamic. Vor fi multe elemente de acrobaţie cu multe animale. Sperăm că programul va fi pe placul tuturor indiferent de vârstă", a spus directorul Circului, Andrei Locoman.

Biletele pentru noua stagiune a circului vor costa între 150 şi 250 de lei. Fiecare al doilea bilet poate fi cumpărat la jumătate de preţ. Reprezentarea va avea loc pe arena mică a circului.

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *