Moldova

Un om de afaceri din partidul lui Iurie Leancă va conduce raionul Cimișlia

 „Mă voi strădui să găsesc compromis și să colaborez cu toate fracțiunile și voi aduce Consiliul raional mai aproape de cetățeni. Mă angajez să creez condiții mai bune de trai pentru populație și un climat favorabil pentru investiții, astfel încât să fie create locuri de muncă pentru locuitori”, a declarat Mihai Olărescu în urma votului ce i-a fost acordat astăzi.

„Numirea unui tânăr din partidul nostru într-o funcție atât de importantă este o mare mândrie pentru noi și ne dă speranțe mari pentru viitor. Datorită competențelor și dorinței sale de schimbare, sunt sigur că raionul va cunoaște o revigorare pe toate planurile. 

Exemplul său va contribui și la clădirea unui model de viață european la Cimișlia. La nici 30 de ani a reușit să pună pe picioare o afacere în construcții, să își facă o familie minunată, să fie un tată bun pentru cei doi copii ai lui și sunt sigur că va reuși să constuiască o viață frumoasă și pentru locuitorii din raion. Îi doresc să-și facă o echipă bună, iar de aici, de la Chișinău, vom depune tot efortul ca să-l ajutăm să-și realizeze proiectele doar în beneficiul oamenilor”, a comentat liderul PPEM, Iurie Leancă.

În urma alegerilor din 14 iunie, Blocul Electoral „PPEM-Iurie Leancă” s-a mai ales cu 60 de consilieri raionali, la care se adaugă șase în municipiul Chișinău și unul la Bălți, 27 de primari și 512 consilieri locali.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *