Actualitate

Un primar unionist trăiește un adevărat COȘMAR. „Nu sunt protejat de nimeni, nu am bani – pot să-mi fabrice câte un dosar penal pe zi”

În mesajul său postat pe o rețea de socializare, Frunze spune că:

„Astăzi fiind invitat la organul de investigație, am fost telefonat să fiu audiat pe baza altei plângeri la fel dubioasă. Deja plângerea este depusă de cei care au interese din ruta de pasageri.”

În opinia edilului, cei care stau în spatele acțiunilor de intimidare urmăresc mai multe scopuri: de a-l determina să cedeze funcția de primar unor indivizi din localitate și de a-l forța să-și schimbe viziunile politice.

“Eu lupt pentru locuitori și tot eu trebuie să fiu audiat pe la organele de investigație, să cunoașteți ce scriu ei despre mine? În loc să fie susținuți oamenii care își jertfesc sănătatea pentru soluționarea problemelor cetățenilor, îngroapă speranța că dacă ești un om corect poți fi respectat în societate. Își doresc să fiu ca ei, să fost așa atunci eu trebuia să fiu prieten cu ei și să fac bani din toate direcțiile”, a scris pe pagina sa de facebook edilul de Puhoi. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *