Eveniment

Un ziar bun + o carte buna

Cel mai important proiect cultural de popularizare a cartii al anului 2009

Cotidianul TIMPUL si Editura LITERA lanseaza cel mai important proiect cultural, propus vreodata in R. Moldova – colectii valoroase de carti in limba romana la preturi mici si foarte mici. In fiecare vineri, cititorii care vor cumpara TIMPUL la chioscuri vor putea cumpara si cate o carte, la preturi mici, de cel putin trei ori mai mici decat in librarii.

Cartile propuse fac parte din Biblioteca pentru toti si Bestseller international, doua dintre colectiile internationale pentru cititorii de toate varstele. Elevii, liceenii si studentii isi vor putea procura celebrele romane ale lui Liviu Rebreanu, Marin Preda, Mircea Eliade s.a. Cititorii pasionati de neobisnuit si senzational isi vor putea completa bibliotecile cu carti bine scrise despre Putin si noua Rusie, Barack Obama, vietile secrete ale presedintilor americani, luptele mercenarilor din Irak, iar cei care doresc sa initieze o afacere vor putea intra in posesia unor secrete, ce ii vor ajuta sa evite esecurile si sa devina prosperi.
Proiectul va fi lansat in ultima vineri a lunii, 30 octombrie. Nu rata ocazia, fa-ti biblioteca ta.
Copilul va citi cand isi va vedea parintii cu cartea in mana

Angelina Tanase, psiholog

Cred ca proiectul lansat de publicatia TIMPUL impreuna cu Editura LITERA este in masura sa schimbe realitatea in care, dupa cum afirma specialistii, in R. Moldova se citeste foarte putin. Sa speram ca acest proiect cultural care va aduce multe titluri de exceptie in casele oamenilor va aduce si dragostea de lectura. Se intampla des ca parintii sa se planga ca odraslele lor nu citesc si se intreaba ce sa faca, ce trucuri sa mai inventeze pentru a-si motiva copiii. Raspunsul e insa cat se poate de simplu, copilul va citi atunci cand isi va vedea parintii cu cartea in mana. Chiar daca suntem in era internetului si exista atatea surse alternative de informatie, totusi nimic nu se compara cu placerea de a rasfoi un ziar, o carte buna. Poate ca la sfarsitul proiectului mai multi oameni vor indragi cartea romaneasca si aceasta va deveni o adevarata valoare. O carte buna poate sa te influenteze foarte mult, poate sa-ti schimbe atitudinea, gandirea si chiar viata. Va doresc succes si cozi mari la chioscurile de ziare. Eu cu copiii mei vom fi primii cumparatori.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *