Actualitate

Val de reacții pe Facebook, în urma publicării unei fotografii din vacanță cu Viktor Orban: „Arată ca un Moș Crăciun fără adăpost, pentru că a stat săptămâni întregi în vest, fără electricitate, apă, gaz, săpun!”

O fotografie cu premierul Ungariei, Viktor Orban, aflat în vacanță, a devenit virală pe rețelele sociale. Înfățișarea neobișnuită a prim-ministrului maghiar a stârnit un val de reacții din partea internauților de pe Facebook.

În noua imagine publicată pe contul său de Facebook, Viktor Orban este îmbrăcat cu o cămașă în stil hawaiian, având o barbă albă. Fotografia a fost făcută în timp ce premierul Ungariei stătea la masă și ținea un ziar de sport în mână.

„S-a sunat. Pauza s-a terminat”, este mesajul adăugat în dreptul fotografiei.

La doar câteva ore de când a fost publicată, fotografia cu Viktor Orban a primit peste 48.000 de reacții și mai bine de 8.200 de comentarii din partea utilizatorilor de pe Facebook. Aspectul premierului maghiar a stârnit amuzamentul celor mai mulți dintre internauți, care l-au ironizat: „Arată destul de bine! Acum poți să provoci și mai mult opoziția!”, „Arată ca un Moș Crăciun fără adăpost pentru că a stat săptămâni întregi în vest, după cum știm, fără electricitate, fără apă, gaz, fără săpun!”.

„Am crezut că este un meme!”, „Arătăm foarte bine domnule premier! Bine ați revenit acasă!”, „Am crezut că e doar toamnă dar nu credeam că vine Moșul în septembrie”, au scris alți utilizatori. Și un analist politic a comentat la poza lui Viktor Orban, afirmând că întoarcerea la muncă a prim-minstrului coincide cu începerea anului școlar, potrivit publicației Magyar Nemzet.

Preșa din Ungaria a publicat constant informații despre premierul maghiar aflat în vacanță. Jurnaliștii au scris despre călătoria acestuia din Croația, problemele cu ambarcațiunea sa și întâlnirea cu președintele Zoran Milanovic la cină.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *