Actualitate

VIDEO/ „Am ucis un om la mine acasă”. O femeie din Capitală riscă ani grei de închisoare, bănuită de omor

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru au fost sesizați, la data de 16 martie curent, prin intermediul serviciului 112, precum că într-un apartament amplasat pe str. Gh. Asachi, se află un bărbat agresat și fără suflare. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului, medicul legist și procurorul Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Centru, pentru a stabili toate circumstanțele, transmite Echipa.md.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 41 de ani, iar la examinare de către medicul legist pe suprafața corpului, în regiunea spatelui, a fost depistată o plagă de cuțit.

Din discuțiile cu proprietara apartamentului s-a stabilit că bărbatul locuia la ea, iar în urma consumului de alcool între ei s-ar fi iscat un conflict, astfel aplicându-i o lovitură de cuțit, care a dus la decesul acestuia.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Omor”.  Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, femeia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.