Justiție

VIDEO. Bărbatul care ar fi înjunghiat doi soți într-un apartament din Capitală, plasat în arest: Riscă închisoare de la 10 la 15 ani

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din orașul Tighina, a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de omor într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei. Suspectul este cercetat penal și riscă închisoare de la 10 la 15 ani, scrie TV8.

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au stabilit că suspectul, după o înțelegere prealabilă cu una dintre victime, o tânără de 23 de ani, ar fi venit în apartamentul în care locuia aceasta pentru a-i fi prestate servicii sexuale.

Drept urmare, bănuitul, împreună cu soțul femeii, ar fi consumat băuturi alcoolice, iar în urma unui conflict iscat între cei doi, suspectul i-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe cei doi soți. Victimele i-au aplicat suspectului două lovituri în regiunea spatelui. 

În rezultat, bărbatul de 30 de ani a murit, iar soția sa și suspectul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

Au fost acumulate probe concludente ce îi demonstrează vinovăția.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *