Actualitate

VIDEO/ Gavrilița, despre cazul ambulanței oprite în trafic pentru a permite trecerea cortegiului oficial: Polițistul a acționat corect

„Viața cu siguranță are prioritate și vedem că în acest caz polițistul a acționat conform regulamentului, deci când se aude discuția că există pacient, nu este discuția cu polițistul, este discuția în interiorul ambulanței, dar ceea ce s-a întâmplat este că mașina de poliție care era în fața cortegiului a început deja virarea la stânga și s-a angajat deja în această manevră, noi am avut cazuri foarte grave unde două ambulanțe au făcut accident și a fost un lucru foarte grav, atunci când sunt două mașini speciale care vin în același timp, deci este cumva în ordinea în care a venit. Evident că viața are prioritate și ar fi fost mult mai grav dacă s-ar fi întâmplat un accident din cauza că polițistul încerca să oprească… Cortegiul deja era în virare și asta vede toată lumea care se uită atent la acest video și oprirea unui cortegiu când este deja în plină manevră putea crea o situație de accident. Polițistul cel puțin a acționat corect, conform regulilor”, a spus Gavrilița.

 
Poliția a venit cu precizări privind acțiunile polițistului de patrulare, aflat la dirijarea traficului în timpul deplasării unei coloane oficiale pe o stradă din Capitală, cu participarea în trafic a unei ambulanțe. Oamenii legii explică că, „coloana oficială era deja antrenată în manevra de traversare a intersecției, respectiv, permiterea deplasării ambulanței ar fi putut crea situație de accident”.

Pe Youtube au apărut imaginile originale. Din video se aude cum șoferul spune că are un pacient. Totodată, se aude și o femeie care spune că poliției îi este indiferent.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *