Război

VIDEO. Imagini cu impact puternic. Cum au ajuns un rus și un ucrainean să se împuște față-n față

Luptele din estul Ucrainei sunt printre cele mai violente de până acum de-a lungul războiului, iar multe din imagini care apar de pe front sunt cu adevărat dramatice. În Donbas, în tranșee, rușii și ucrainenii au ajuns să se împuște chiar și de la mică distanță, iar imaginile au fost surprinse din dronă, transmite Hotnews.ro.

Într-o filmare din dronă publicată de postul Russia Today arată momentul în care o grupă de militari ruși curăță unul din tranșeele din regiunea Donbas. Într-un colț există și un soldat ucrainean care deschide focul asupra unuia dintre soldații ruși care se ascunde după un mal de pământ.

În timp ce continuă să tragă, soldatul ucrainean se apropie de colțul după care se ascundea militarul rus, continuă să tragă spre inamic până când ajunge în dreptul colțului și ajunge față-n față cu rusul.

În acel moment și soldatul rus deschide focul, practic ambii soldați trag unul spre altul de la distanță extrem de mică – din imagini se vede cum țevile celor două arme practic se lovesc una de cealaltă.

Schimbul de focuri este scurt: deși ucraineanul este cel care trage mereu în timp ce se apropia, acesta este cel care în cele din urmă cade secerat în schimbul de focuri, ucis de la mică distanță.

Nu este clar dacă toate focurile trase de soldatul ucrainean l-au rănit pe cel rus, dar acesta din urmă este filmat apoi cum se distanțează de locul schimbului de focuri și se regrupează cu colegii săi.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *