Social

VIDEO. La Florești, o mașină s-a izbit violent într-un microbuz de rută: O persoană a ajuns la spital

O femeie în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital după ce microbuzul de rută în care se afla ca pasageră a fost tamponat de un alt vehicul. Accidentul a avut loc în raionul Florești.

În amiaza zilei de miercuri, 21 septembrie, în jurul orei 13.00, s-a întâmplat totul. În secvența video se poate observa mașina implicată, făcută țăndări, transmite Echipa.md.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Florești, Ina Banari a declarat că totul s-ar fi întâmplat după ce un șofer de 34 de ani, deplasându-se în rampă pe un carosabil umed, nu a adaptat viteza corespunzător și s-a izbit mai întâi într-un indicator rutier, apoi într-un microbuz de pe ruta Soroca-Chișinău, condus de un bărbat de 61 de ani, care se deplasa regulamentar.

Astfel, în urma impactului dintre vehicule, una dintre pasagerele vehiculului de rută, în vârstă de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, ulterior, a fost transportată la Spitalul raional Florești.

Ambii șoferi au fost supuși etilotestului, iar rezultatele au demonstrate că niciunul dintre ei nu consumase alcool. Investigațiile pe caz continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *