Externe

VIDEO/ Momentul în care un reporter ucrainean este întrerupt, în direct, de o rachetă care lovește orașul

Clipe de panică și groază pentru o echipă a unei televiziuni din Ucraina. În timp ce se aflau în direct, reporterul şi cameramanul au fost surprinş de o rachetă care au căzut în apropierea locului de unde transmiteau.

Totul s-a întâmplat în oraşul Bahmut, situat în partea de nord-est a regiunii Doneţk. Imaginile cu momentul au fost publicate pe twitter de către Nexta. 

Astfel, în video se poate observa cum reporterul începe să transmită de la faţa locului, iar după câteva secunde îşi aruncă privirea spre cer şi este auzit spunânt ”e o rachetă”. Imediat atât el cât şi operatorul se îndepărtează din zona respectivă şi caută un loc pentru a se adăposti.

După câteva secunde pe fundal se aud bubuituri puternice, în timp ce reporterul se ghemuieşte pentru a se salva.

Ucraina, în a 96-a zi de război 

Război în Ucraina, ziua 96. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, l-a demis pe şeful regional al Serviciului Ucrainean de Informaţii din Harkov. Zelenski a fost nemulţumit de faptul că şeful SBU din Harkov nu a luat măsuri mai bune de protecţie a oraşului încă de dinaintea începutului războiului.

Chiar dacă Zelenski a făcut o declaraţie publică în acest sens, SBU nu a confirmat înlocuirea directorului biroului lor din Harkov.

Ruşii continuă ofensiva în Lugansk şi speră să cucerească oraşul Severodonetsk, ultimul mare oraş al regiunii pentru a putea anunţă că deţin controlul total al regiunii.

Sursa: Observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *