Social

VIDEO. O femeie a fost deposedată de un automobil de lux și 8000 de euro, iar apoi umilită de doi inși suspectați de șantaj

Doi inși în vârstă de 29 și 32 de ani, membri ai unei grupări infracționale, au fost reținuți pentru 72 de ore, după ce ar extorcat prin șantaj de la o femeie un automobil de lux, dar și 8 000 de euro. Ulterior, cei doi au fost reținuți cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, după ce au fost documentați timp de trei luni, transmite Ziarul Național.

Astfel, potrivit Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, suspecții, împreună cu doi complici ce urmează a fi anunțați în căutare, au început să terorizeze victima începând cu luna ianuarie a anului 2022.

Aceștia pretindeau că femeia este în pericol, iar singura scăpare e să beneficieze de protecție. Ulterior, lucrurile au luat o altă turnură, fiindcă cei care îi „asigurau protecția” au început să ceară bani pentru pretinsele servicii.

Astfel, aceștia, prin diferite amenințări, au dobândit prin șantaj de la victimă 8 000 de euro și un automobil de lux fabricat în anul 2021, prețul căruia se ridică la 33 000 de euro.

În urma perchezițiilor la domiciliile suspecților din suburbiile municipiului Chișinău și în raionul Criuleni, polițiștii au depistat probe importante pentru cauza penală, inclusiv arme și sume importante de bani.

Bărbații riscă între 11 și 13 ani de închisoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *