Social

VIDEO. Percheziții în mai multe penitenciare din Moldova. Ce au descoperit oamenii legii la deținuții implicați în scheme criminale

La mai multe Penitenciare din Republica Moldova, polițiștii, procurorii și angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor au efectuat percheziții autorizate. Acestea au avut loc ca urmare a documentării activității a două grupuri infracționale specializate în comiterea escrocheriilor în proporții deosebit de mari și circulația ilegală a drogurilor, potrivit TV8.

Perchezițiile au fost efectuate în perioada 9-23 martie, la Penitenciarele nr. 13-Chișinău, nr. 15-Cricova și nr. 17-Rezina. 

Potrivit Poliției, din celulele deținuților cu vârstele de 21, 26 și 34 de ani, oamenii legii au ridicat telefoane mobile, cartele SIM, cabluri de încărcare a dispozitivelor mobile, mijloace bănești în valută euro, un obiect confecționat artizanal pentru transmiterea bunurilor interzise, etc.

Ulterior, bunurile urmează a fi supuse examinării. 

Poliția informează că în continuare se desfășoară acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în activitatea infracțională, precum și identificarea victimelor care au avut de suferit în urma acțiunilor ilegale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *