Actualitate

(VIDEO) Primele declarații ale lui Andrei Baștovoi, în libertate: „Când le-a trebuit să facă percheziţii, au escaladat poarta”

„Situaţia noastră în care eram şi aşa era o tragedie pentru familie, iar acum s-a mărit exponenţial. Mircea se simte mai binişor, dar abia acum a aflat de decesul mamei, nu ştim care va fi reacţia lui mai departe. Acum ne-am ocupat de formalităţile cu cimitirul. Deja după asta rudele se vor ocupă, vor vedea ce s-a întâmplat. E defect, e vină noastră”, a declarat acesta pentru ProTV.

Potrivit acestuia, faptul că ambulanţă solicitată a venit şi a plecat de la faţă locului nu poate fi justificat. 

Citește aici reacția Ministerului Sănătății la cazul Baștovoi

„Este incalificabil acest gest. În cazurile când le-a trebuit să facă percheziţii, au venit la 7 dimineaţă, au escaladat poarta, au intrat, adică nu a fost o problemă, mai ales că vorbim totuşi de o aliniere la serviciul SMURD din România. Poate să sune şi un copil, vine tot tacâmul, vine şi pompierul şi toţi odată. Dacă era unul acasă şi asta a fost ultima ce a putut să facă, să cheme ambulanţă şi a căzut, păi ce trebuie să-l laşi că nu ţi-a deschis? Este o plecare criminală de la loc, să zicem aşa”, afirmă Baștovoi. 

 

Fostul deputat Andrei Baştovoi a fost eliberat ieri pentru 72 de ore pentru a participa la înmormântarea soţiei sale. Ieri, soţia fostului deputat Andrei Baştovoi a murit, iar fiul acestuia a ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu gaz.

ProTv/Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *