Actualitate

VIDEO/ Primele declarații ale Marianei Grama, după percheziții: Nu am avut așa cheltuieli

„Nicidecum nu am avut cheltuieli de 3 milioane 800 și eu o să demonstrez asta, cum un milion și ceva mi-au pus pe deasupra pur și simplu, în interesele nu știu cui. Am pe 3 martie judecata, aici sunt probe, salariile nu mi s-au pus în venituri, despre ce discutăm noi”, a declarat Mariana Grama.

Amintim că, marți, 22 februarie, Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA), sub conducerea Procuraturii Anticorupție (PA) au descins cu percheziții la ex-secretara de stat al Ministerului Afacerilor Interne. Mai exact, acțiunile s-au desfășurat în cadrul unei cauze penale, pornită pe faptul îmbogățirii ilicite și falsului în declarații.

Procurii spun că, în cadrul perchezițiilor, au fost depistate și ridicate acte, înscrisuri și alte obiecte ce au importanță pentru cauza penală. De menționat că, la 12 decembrie 2021, ANI a finalizat controlul averii în privința Marianei Grama, fostă secretară de stat la MAI, în care a identificat o avere nejustificată în mărime de peste 1 milion de lei. Totodată, inspectorul de integritate a cerut și confiscarea averii în folosul statului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *