Social

Un angajat al ANSA și-a parcat mașina pe scările Primăriei Hîncești, în semn de protest. „Voi ce, vă bateți joc de mine?”

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Hîncești, și-a ”parcat” în această dimineață automobilul pe scările Primăriei din oraș. 

Astfel, acesta și-a exprimat nemulțumirea față de inacțiunile autorităților în privința unei probleme personale. Imediat, la fața locului a intervenit poliția. 

„Furați tot orașul…voi ce, vă bateți joc de mine?”, a declarat protestatarul într-o secvență video postată pe Facebook de Hîncești 24 TV. 

„Dumnealui a activat la ANSA. Dumnealui vrea să îi fie repartizată mașină de serviciu. Omul e în disperare și a hotărât să vină să facă lucrul ăsta la Primărie. E a cincea oară când vine la mine. Dumnealui nici nu e din oraș, ci din satul Pereni. El spune că este ignorat, toți sunt de vină și eu să mă implic la conducerea țării ca lui să i se ofere mașină de serviciu”, a menționat primarul orașului Hîncești, Alexandru Botnari, potrivit TV8.

Menționăm că conducătorul auto nu se afla în stare de ebrietate. Ulterior, polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *