Eveniment

Vinerea viitoare, 13 noiembrie, procurati Ghidul sanatatii tale

„Ghidul sanatatii tale” este cea de-a treia carte pe care o veti putea cumpara, la un pret simbolic, impreuna cu editia de vinerea viitoare, 13 noiembrie, a TIMPULUI.

Dupa ce astazi v-ati completat bibliotecile cu „Ghidul alimentelor sanatoase”, semnat de Michael Van Straten, specialist renumit in domeniul remediilor naturiste, Editura „Litera” va mai pune la dispozitie o carte semnata de acest autor – „Ghidul sanatatii tale”. Este vorba despre un indrumar practic si accesibil despre ce si cum trebuie sa facem pentru a ne mentine organismul in stare cat mai buna.

Cartea reuneste in sine intelepciunea straveche a medicinii naturiste cu aplicatiile moderne ale homeopatiei si aromaterapiei. Structurata in zece capitole, in functie de diferite sisteme ale corpului uman (un capitol aparte e dedicat bolilor copiilor), ne propune tratamente simple, usor de aplicat, lasandu-ne sa alegem intre medicina conventionala si cea alternativa. De fapt, considera autorul, nu exista medicina alternativa, exista medicina buna sau proasta. El e convins ca tratamentele simple pe care le recomanda in „Ghid…”, ne pot ajuta sa evitam vizitele inutile la medic.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *