Ultima oră

Vladimir Filat amenință presa și acuză că este calomniat de surse obscure (KROLL – BEM)

Fac încă o dată un apel către toate instituţiile de stat să investigheze operativ acest caz şi să vină cu concluziile de rigoare pentru a pune capăt oricăror speculaţii.

Totodată, în ceea ce mă priveşte, sunt hotărât să acţionez în justiţie pe oricine foloseşte calomnia şi minciuna la adresa mea şi a familiei mele.
 
Timpul reamintește că la 26 martie am primit la redacție două scrisori, ambele semnate de un avocat cu numele Bancu Cristina. Doamna avocat pretinde că acționează la indicaţia președintelui PLDM, domnului deputat, Vladimir Filat și ne cere să publicăm o dezminţire și să-i plătim domnului Vladimir Filat suma de 5000 lei. Menționăm că cererea nu a fost semnată de domnul Vladimir Filat, iar doamna avocat Bancu nu a anexat o procură sau un alt act care ar confirma împuternicirile sale de a semna acţiuni în justiţie în numele domnului Vladimir Filat.

Referințe: (INFOGRAFIC) Familia Filat ar fi beneficiat de banii furați de la BEM. Legătura dintre firmele lui Shor, indicate în raportul Kroll, și Caravita Co

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *