Actualitate

Vladimir Putin s-ar fi întâlnit cu șamanii siberieni în buncăr. Ce înseamnă ritualul ”păsării care arde”

Potrivit canalului online anti-Kremlin General SVR, care pretinde că are cunoștințe din interiorul cercului lui Vladimir Putin, președintele Rusiei ar fi apelat în ultimele zile la profețiile șamanilor siberieni.

Cei de la General SVR susțin că Vladimir Putin s-a retras în buncărul său, unde consultă vrăjitori în timp ce gândește o lovitură nucleară.

Astfel, șamanii la care a apelat Putin ar fi efectuat un ritual al „păsării care arde”, care ar putea semnifica „victorie și moarte”. Interpretarea exactă e lăsată însă la dispoziția „fanteziei dureroase a președintelui”.

Potirvit acelorași surse, Vladimir Putin și-ar fi avertizat apropiații cu privire la o evacuare din Moscova, informații care conduc spre o posibilă încercare a șefului de la Kremlin de a utiliza arme nucleare în Ucraina.

Legăturile dintre Vladimir Putin și șamanii siberieni a fost intermediată de ministrul Apărării, Serghei Șoigu, originar din regiunea Tuva. În concepția șamanilor, Vladimir Putin este privit ca o reîncarnare a lui Ginghis Han în timp ce ministrul său al Apărării este văzut ca marele strateg al sângerosului lider mongol.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *