Moldova

VOCEA POPORULUI: „Lui Timofti îi va fi greu, pentru că toţi sunt rânzoşi”

Iată ce ne-au răspuns ei.

Daniel, student la USM

Nu ştiu dacă se vor schimba lucrurile în ţară. Vom vedea după rezultatele pe care le va presta. Dl Timofti este o candidatură relativ nouă, nu ştiu mai nimic despre el ca politician. Vom vedea ce va face.

Olia Karpovna, pensionară, 60 de ani
Noul preşedinte al ţării este o persoană cu studii juridice. Ştiu că e omul lui Ghimpu. Nimic nu se va schimba în ţara asta, pentru că e loial Alianţei de guvernare. Eu vreau ca preşedintele să fie ales direct de cetăţeni.

Savelie Vasilache, 57 de ani
Îi va fi greu în spectrul politic de astăzi. Toţi sunt rânzoşi. Dar sperăm totuşi că se vor produce schimbări. Poate se va întâmpla şi o minune.

Mariana Croitoru, studentă la Facultatea de Psihologie, USM
Părerea mea este că reformele din ţară nu vor depinde foarte mult de noul preşedinte, ci de Alianţă. Dar noi suntem optimişti. Sperăm că va fi mai bine.

Ion Croitor, pensionar

Timofti nu va face mari schimbări în republică, pentru că de preşedinte mai puţin depinde. Starea economică depinde de Guvern, de conducere, de miniştri.

Larisa Zacuţelu, din Condriţa, angajată la „Spaţii Verzi”

Dacă dl Timofti va conduce după capul lui, atunci poate se va schimba ceva în ţară, iar dacă va guverna cu ajutorul altcuiva, tot aşa o s-o ducem.

Anatol, şofer de microbuz pe ruta 127
Se spune că Dumnezeu l-a adus. Să vedem dacă va lucra pentru popor sau numai pentru Alianţă. Nu cred că se va schimba mare lucru.

Boris Profor, paznic

Poate vor fi ceva schimbări, va fi mai comod de trăit, nu va fi scumpetea asta, de să te ferească Dumnezeu.

Liliana, 15 ani, elevă la Liceul „Spiru Haret”
Nu cred că se va schimba mare lucru în republică. Ei îşi urmăresc interesele lor proprii, nu dezvoltarea economică a ţării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *