Actualitate

„Vremuri bune” / Ceban pretinde că a fost rugat să tacă, în caz contrar Procurorul îl va liniști

Deși a fost invitat la Parada dedicată Zilei Independenței, nu a mers. Este vorba despre primarul general, Ion Ceban, care consideră că în condiții de pandemie organizarea unui asemenea eveniment de amploare a fost o decizie greșită. Mai mult edilul spune că i s-ar fi transmis prin persoane terțe că ar fi mai bine să tacă.

„Eu nu voi tăcea, chiar dacă mi s-a transmis că va veni Procurorul și mă vor liniști, eu vă spun: nu speriați ariciul cu fundul gol. Eu fac tot ce este legal. Ceea ce s-a întâmplat ieri în piață, că s-au cheltuit 6 milioane de lei, iar bani pentru profesori nu s-au găsit. Vă rog să vă revizuiți deciziile și să acoperiți banii pentru teste. Dacă aveți bani pentru chefuri, nu hărțuiți profesorii”, a spus primarul.

Ceban a calificat parada de Ziua Independenței drept un teatru:

„Nu am mers la paradă și consider că am făcut corect. Este un fel de „teatrul absurdului”. Nunta lui Chicu înmulțit la 100. Sunt foarte deranjat că în această perioadă nimeni nu a binevoit să ne răspundă care a fost mecanismul pe care trebuie să-l aplicăm în raport cu profesorii, educatorii, paznicii. Sunt revoltat. Ieri nu am vrut să stric sărbătoarea, dar mi s-a transmis în mod voalat să tac”, a spus Ceban.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *