Horoscop

Zodii care se despart în această toamnă

Zodiile care se despart în această toamnă vor avea parte de aceste neplăceri din cauza temperamentelor lor. Dacă unele semne zodiacale se vor despărți pentru că simt nevoia de o schimbare, altele vor fi părăsite de partener din cauza comportamentului exagerat pe care îl au. Aceste despărțiri nu trebuie să fie văzute neapărat ca fiind un lucru negativ. Orice eveniment care ne schimbă viața trebuie să fie tratat ca un lucru benefic, o nouă lecție care ne ajută să evoluăm și să ne maturizăm.

Iată care sunt zodiile care se despart în această toamnă!

Taur
Discuțiile aprinse pe care le-ai avut cu perechea ta în ultima vreme trebuie să ajungă la un final. Ambii aveți caractere puternice și din acest motiv fiecare vrea să își susțină părerea cum știe mai bine. Deși incompatibilitatea dintre voi nu a fost atât de evidentă la început, acum semnele nepotrivirii de caracter sunt din ce în ce mai clare. Pasul despărțirii va fi făcut de amândoi. Veți ajunge la acest consens după multe discuții serioase, ambii fiind de acord că este cea mai bună decizie pe care o puteți lua.

Gemeni
Fluturașii de la începutul relației de iubire încep să dispară, iar legătura dintre voi devine din ce în ce mai anostă, dar și tensionată. Tu ești o persoană sociabilă, căreia îi place să se înconjoare de oameni, dar și să fie mereu în centrul atenției. Perechea ta, pe de altă parte, este ceva mai conservatoare și preferă să rămână mai mult în casă. Din acest motiv, începi să crezi că dragostea pentru jumătatea ta a fost doar o iluzie, fiind din ce în ce mai nefericită în relația de cuplu. Înainte de a lua o decizie, este bine să te gândești de două ori la consecințele despărțirii.

Balanță
Atunci când sentimentele nu mai sunt la fel de puternice, ambii parteneri încep să se simtă stânjeniți unul în compania celuilalt. Acest lucru se întâmplă și în cazul tău. Toată atracția care exista între voi odată a dispărut, iar acum vă este extrem de greu să vă expuneți sufletele și chiar trupurile. Deși la capitolul comunicare nu aveți niciun fel de problemă, dispariția flăcării care exista odată între voi începe să vă afecteze emoțional. Din acest motiv ai șanse mari să faci parte din categoria zodiilor care se despart în această toamnă.

Leu
Viața de cuplu nu este pentru oricine și de acest lucru îți vei da seama și tu în această toamnă. Deși totul merge perfect între tine și perechea ta, te simți ca o prizonieră. Firea ta rebelă și setea de libertate nu te lasă să te bucuri de liniștea și de confortul pe care relația ta ți le oferă. Îți amintești cu nostalgie de momentele în care puteai să petreci până dimineața și de momentele în care nu trebuia să dai explicații nimănui. O relație nu trebuie să fie văzută ca o limitare a libertății și de aceea vei decide că este mai bine să continui acest drum singură.

Zodiile care se despart în toamna 2020 nu trebuie să vadă separarea ca pe un lucru negativ, ci ca pe un episod din viața lor care le va permite să treacă la un nou nivel și să se maturizeze. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *